Kertvárosi Apartman II.

                                                                                          Apartments for rent

Kertvárosi Apartman II.

Apartment on the ground floor of a condominium opening onto the street, with a small terrace

- it is located on the ground floor of a condominium building in the garden city, opening onto the street, 200 meters from the apartments above.
1 room with 4 beds, air conditioning, cable TV, Wi-Fi access, separate kitchen and bathroom.

Our guests wrote:


"Kedves Szállásadó! Múlt hét pénteken töltöttünk a II. apartmanban egy éjszakàt párommal, és ahogy ígértem, szeretnék visszajelzést adni a tapasztaltakról. Kezdeném az észrevételekkel, ami annyira minimális, hogy meg sem jegyezném, ha nem kérdezte volna ️ Néhány apróság: fedő a serpenyőhöz, dugóhúzó, egy sószóró jól jöhet, a szobában az ágy mellé egy kis futószőnyeg, és maximális. Egyébként az elvárható színvonalat magasan túlszárnyalja a szállás minden tekintetben! Ritkaság pl, hogy ennyi csatorna fogható a tv-ben, általában csak az ingyenesek nézhetők.. én nem kedvelem a klímát, de szuper hogy van, ha beüt a hőség. A fürdőszoba mesés, és nagyon jó ízléssel lett kialakítva az egész apartman! Gratulálok hozzá, tökéletesen jó választás. Köszönjük a lehetőséget! Minden jót kívánok, "

- "Gute zentrale Unterkunft. Die Ausstattung ist sehr gut, Küche Bad und Wohnzimmer. Super Internet Fernseher usw."
Malte Németország


- "Máskor is ezt választom!

Tökéletes az elhelyezkedése, egy csendes utcában, mégis közel a központhoz. Földszintes, önálló lakás. Makulátlan tisztaság, tágas modern fürdőszoba. Mindennel jól felszerelt ami egy apartmanban szükséges. Legközelebb is itt szállok meg! Nagyon kedves házigazda."

Jani2300 Magyarország


-'' Veľmi pekné a čisté ubytovanie, blízko kúpaliska, v tichej časti mestečka (v blízkosti Lidl). Odporúčam .)''

Radovana Szlovákia